Select Language

SPRÅK

OFFERT
SERVICE
+46 42 456 79 00

CASE

BERGSTRANDS KAFFEROSTERI

Snygga etiketter till Bergstrands Kafferosteri

Hos passionerade Bergstrands Kafferosteri finns både produktion och lager under ett och samma tak. I det toppmoderna rosteriet kombineras det bästa av gamla traditioner med den senaste tekniken. Bergstrands Kafferosteri är noga med att välja kaffebönor som växer på farmer som brukar jorden på ett så miljövänligt sätt det går. De köper handplockade kaffebönor av högsta kvalitet, framför allt från mindre gårdar, eftersom kaffe är ett hantverk som kräver både passion och kunskap. Idag hittar du Bergstrands kaffe hos baristas, krögare och ute i välsorterade butiker.

SNABBHET OCH SMIDIGHET FRÅN BESTÄLLNING TILL LEVERANS

Vi på Märkas har fått det stora förtroendet att leverera etiketter till Bergstrands Kafferosteri under många år. För ett företag som Bergstrands är det viktigt med flexibilitet och snabba leveranser, utan att tumma på den höga kvaliteten.

”- Vi har anlitat Märkas under många då det visat sig att de kan och har möjlighet att leverera etiketter med kort leveranstid och med rätt kvalitet. Eftersom vi erbjuder en flexibel lösning till våra kunder är det viktigt att vår leverantör är lika flexibla i sin leverans av etiketter, vilket Märkas är. Kort sagt så har vi en partner som det under lång tid fungerat mycket väl med”, säger Fannie Myrén, marknadschef på Bergstrands Kafferosteri.

VILL DU VETA MER OM VÅRA ETIKETTLÖSNINGAR?

Varmt välkommen att höra av dig till oss på Märkas, så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!

 

KONTAKTPERSON

CHRISTER JÖNSSON

ACCOUNT MANAGER

christer.jonsson@markasab.com

TEL: +46-70 542 58 10