Select Language

SPRÅK

OFFERT
SERVICE
+46 42 456 79 00

CASE

ELGIGANTEN

Märkas etiketter säkrar Elgigantens distributionsflöde

Elgiganten är en av Sveriges ledande kedjor inom hemelektronik och vitvaror. Det första varuhuset öppnades 1994 i Barkaby och idag finns det cirka 160 butiker runt om i landet. Elgigantens nordiska distributionslager ligger i Jönköping och för ett par år sedan mer än fördubblades leveranskapaciteten när det nya, utbyggda och automatiserade distributionscentret togs i bruk. Servicegraden ökade markant i både fysiska butiker och i e-handeln, vilket gav Elgiganten utmärkelsen Årets logistiksatsning. Märkas har under många år fått förtroendet att leverera etikettlösningar till Elgigantens distributionscenter.

ETT TRYCKT ETIKETTFLÖDE

Samtliga försändelser som passerar genom distributionsflödet ska märkas med etiketter som innehåller förutbestämd information för att säkerställa att slutkunden får sina beställda produkter. Etiketterna skiljer sig åt beroende på förpackningslina och produkt. Därför behöver Elgiganten etiketter i flera olika format och som kan fyllas med varierande information, från streckkoder till text.

”- Samarbetet med Märkas AB upplever vi som väldigt positivt. Det är en engagerad och lyhörd leverantör som finner lösningar på de önskemål och krav vi ställer för ett tryggt etikettflöde i vår verksamhet. Vi ser också Märkas webbaserade avropsportal som en stor fördel där vi i realtid enkelt kan se saldo för de lagerlagda produkter vi har hos Märkas”, säger Björn Wennström, Department Manager på Elgiganten.

VILL DU VETA MER OM VÅRA SMARTA ETIKETTLÖSNINGAR?

Varmt välkommen att höra av dig till oss på Märkas, så hjälper vi dig hitta rätt etikett för dina behov!

 

KONTAKTPERSON

HANS RADIL

ACCOUNT MANAGER

hans.radil@markasab.com

TEL: +46 708 55 21 92