Select Language

SPRÅK

OFFERT
SERVICE
+46 42 456 79 00

CASE

PRESTO

Märkning som hjälper till att släcka bränder

Presto är en helhetsleverantör av produkter, tjänster och utbildning inom brandsäkerhet. Presto finns över hela Sverige och strävar efter att vara kundens självklara partner inom riskhantering mot brand – Fire Risk Management. Prestos brandsläckare tillverkas i den moderna produktionsanläggningen i Katrineholm, den enda av sitt slag i Skandinavien. Alla Prestos brandsläckare är CE-märkta, samt prövade och certifierade av DNV enligt den europeiska standarden för handbrandsläckare, EN 3, som också intygar deras höga säkerhet.

TUFFA MILJÖER OCH LÅNG LIVSTID

Vi har levererat etiketter till Presto under många år. Kvalitetskraven på etiketterna är tuffa. Brandsläckarna finns till för att rädda liv och det är av största vikt att etiketten behåller all sin information genom brandsläckarens hela livslängd. För Presto finns det även en utmaning i att alltid ha tillgång till etiketter för att kunna leverera släckare till marknaden, vilket i sin tur ställer höga krav på våra leveranser.

”- Samarbetet med Märkas har fungerat mycket väl under alla år. Etiketterna är en viktig del av våra produkter både för profilering men framförallt som information om produkten och handhavande, vi ställer höga krav på kvalité, ekonomi och leveransförmåga”, berättar Göran Hult, Inköpschef på Presto Brandsäkerhet AB.

VILL DU VETA MER OM VÅRA HÅLLBARA ETIKETTLÖSNINGAR?

Varmt välkommen att höra av dig till oss på Märkas, så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!

 

KONTAKTPERSON

CHRISTER JÖNSSON

ACCOUNT MANAGER

christer.jonsson@markasab.com

TEL: +46-70 542 58 10