Select Language

SPRÅK

OFFERT
SERVICE
+46 42 456 79 00

CASE

SETRA

Svenskt trä som märks ute i världen

Setra Group producerar och säljer trävaror. Bolagets åtta sågverk, tre förädlingsenheter och 800 anställda exporterar sedan 2003 svenskt trä till stora delar av Europa, Nordafrika, Mellanöstern och Asien. De stora virkespaketen är skrovliga och utsätts för tuffa påfrestningar under sin transport ut i världen. Varierande värme, kyla och luftfuktighet ställer stora krav på etiketteringen och identifikationen av virkespaketen som enkelt måste kunna läsas av från en truck.

SKRIVARE, ETIKETTER OCH FÄRGBAND FÖR SETRA GROUP

Sedan flera år levererar vi på Märkas skrivare, färgband och etiketter till Setra Group. Alla våra lösningar är anpassade för att klara av den tuffa miljö som Setras trävaror vistas i, både under lagring och transport. Samtliga produkter testas ordentligt innan de levereras. På så sätt kan vi säkerställa att etiketten sitter kvar och är lika läsbar när den når sin slutdestination som när paketet skickades.

”Vi har alltid haft ett mycket bra samarbete med Märkas. De förstod våra krav och önskemål och tog snabbt och effektivt fram en lösning”, berättar Michael på Setra Group.

VILL DU VETA MER OM SKRIVARE, ETIKETTER OCH FÄRGBAND?

Varmt välkommen att höra av dig till oss på Märkas, så hjälper vi dig hitta rätt lösning för dina behov!

 

KONTAKTPERSON

JOHAN GERDES

ACCOUNT MANAGER

jgs@ettiketto.se

TEL: +46-735 95 55 84