Select Language

SPRÅK

OFFERT
SERVICE
+46 42 456 79 00

CASE

SPISA

Etiketter som sätter krydda på tillvaron

Spisa Smaker AB är Europas största odlare av färska, ekologiska örter och sallater i kruka. Örterna odlas i växthus med miljö och kvalitet som ledord, vilket låter oss njuta av smakrik mat året om. Kraven på livsmedelssäkerhet och miljöhänsyn är höga på företag som Spisa Smaker och produkterna genomgår regelbundna kvalitetskontroller.

MÄRKNING FÖR GRÖNA PRODUKTER

För Spisa Smaker är det viktigt att vara bäst på färsk och enkel smaksättning och att hitta partners som delar samma mål och ambitioner. Märkas levererar sedan flera år tillbaka etiketterna till Spisas örter och sallater. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med livsmedelsindustrin och vet vilka krav och standarder som ställs på tillverkarna. Dessutom hjälper vi Spisa Smaker med formgivning och design av märkningen.

”Märkas lever upp till våra krav och levererar en hög kvalitet. Det är en engagerad och lyhörd leverantör som finner lösningar på våra behov och önskemål. Det ger oss en trygghet i vår produktion. De har också på ett flexibelt sätt hjälpt oss när vi kommer in med många nya art works som vi behöver få levererade med kort varsel”, berättar produktionschef Alhamza Al-Mashhadani på Spisa.

VILL DU VETA MER OM MÄRKNING FÖR LIVSMEDELSINDUSTRIN

Varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!

 

KONTAKTPERSON

HENRIK BJÖRKQVIST

ACCOUNT MANAGER

henrik.bjorkqvist@markasab.com

TEL: +46 722 27 51 42