Select Language

SPRÅK

OFFERT
SERVICE
+46 42 456 79 00

CASE

VEONEER

Tryggare transporter med Veoneers aktiva säkerhetslösningar

Veoneer är världsledande inom aktiva säkerhetslösningar för fordonsindustrin. Veoneers system finns integrerade i fordon från flera av de största tillverkarna och hjälper förare runt om i hela världen att få en säkrare transport. Produkterna inkluderar allt från bromssystem till digitala lösningar som snabbt läser av trafik och väglag.

ETIKETTLÖSNINGARNA SOM FUNGERAR HELA VÄGEN

Veoneers kunder säljer alla sorters fordon till en mängd marknader i världen. Kunderna har höga förväntningar på produkternas säkerhet, vilket i sin tur ställer krav på oss som leverantör. För att kunna ta fram märkningar som möter fordonsindustrins många olika behov är vi på Märkas certifierade enligt IATF 16949. För Veoneer har vi tagit fram specialanpassade etikettlösningar med varierande egenskaper. Märkningens tryck och applicering tål både lång användning och kraftigt slitage för att kunna sitta kvar och identifieras under fordonets hela livslängd.

”Märkas har under en längre tid tagit fram etikettlösningar för våra produkter som både lever upp till och möter kraven för ett fordons livstid och marknader. Varje gång som ytor, appliceringslösningar eller andra påverkande faktorer har fått nya förutsättningar har Märkas snabbt gett oss flera alternativ att utvärdera. Det har gett oss möjligheten att alltid vara på tårna”, säger Peter Ramström, inköpare på Veoneer.

VILL DU VETA MER OM MÄRKNING FÖR FORDONDSINDUSTRIN?

Varmt välkommen att höra av dig till oss på Märkas så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

 

KONTAKTPERSON

HENRIK BJORKVIST

ACCOUNT MANAGER

henrik.bjorkqvist@markasab.com

TEL: +46 722 27 51 42