Select Language

Language

QUOTE
SERVICE
+46 42 456 79 00

Copy of Om oss

EN CHANSEN ÄR STOR ATT DU BLIR FÄST VID OSS

Vi vill gärna märkas

Vi har en lång historia av att sätta våra kunders behov i centrum. Faktum är att vår historia började med att två företag gick ihop för att kunna erbjuda en gemensam kund en helhetslösning. Och vårt kundfokus har verkligen inte blivit mindre med åren.

För oss handlar det inte enbart om trygghet, snabbhet och engagemang. Det handlar om att säkerställa att du som kund alltid kan förvänta dig den bästa helhetslösningen för dina etikettbehov – oavsett vilka utmaningar du står inför. Något som kräver att vi hela tiden utvecklar vår kompetens, effektivitet, utrustning och kvalitet. Allt för att kunna erbjuda dig intelligenta etikettlösningar som kommunicerar.

OM OSS PÅ MÄRKAS

Märkas är specialister på helhetslösningar för etiketter och appliceringsutrustning. Vårt huvudkontor finns i Åstorp och därifrån levererar vi produkter till ett 50-tal länder runt om i hela världen. Förutom vårt huvudkontor i Åstorp så har vi försäljningskontor i Södertälje, Sundsvall, Västra Frölunda, Norge och Schweiz. Vi omsätter cirka 165 MSEK och har 75 anställda som alla arbetar med att skapa kommunikation som fastnar – både på ytor och i medvetandet. Vårt sätt att arbeta karaktäriseras av nyfikenhet, innovation, proaktivitet, pålitlighet och passion. Vi vågar sticka ut och vara annorlunda, utan att tumma på vare sig kompetensnivå eller noggrannhet. Våra kunder är både lokala och globala varumärken inom bland annat verkstadsindustri, handel, fordon, livsmedel och logistik. Märkas ingår i Eson Pac Group som ägs av grundarfamiljen och Nalka Invest.

 

Märkas – kommunikation som fastnar

HÅLLBARHET

Att märkas handlar inte bara om att synas, utan även om att lämna ett avtryck. För oss är hållbarhet att kunna möta dagens behov och samtidigt tillgodose att kommande generationer får samma möjligheter. Framtiden är viktig för oss och därför vill vi uppfylla våra intressenters krav på kvalitet, miljö och hygien enligt flera av oss valda standarder. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra vårt verksamhetssystem och våra processer. Årliga interna och externa revisioner ger viktig input till vårt förbättringsarbete. Vi strävar efter att våra produkter ska hålla och vara producerade enligt omsorgsfullt styrda och standardiserade processer med hållbarhet i åtanke. I vår hållbarhetsredovisning kan du läsa mer.

VÅRT ENGAGEMANG

Vi arbetar ständigt för att minska vår miljöpåverkan genom att optimera materialanvändning, minimera mängden avfall och kartlägga vår energianvändning.

 

CERTIFIERINGAR

Vi förväntar oss att våra kunder ställer höga krav på våra etikettlösningar och processer. Som ett led i att stärka vår konkurrenskraft, effektivitet och förbättringsarbete är vi certifierade enligt SS-EN ISO 9001 och SS-EN ISO 14001, två standarder som också utgör grunden för vår verksamhet. För att stärka dessa aspekter ytterligare har vi valt att uppfylla kraven i IATF 16949 för automotive-segmentet. Här ser du våra certifieringar. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

 

LADDA NER CERTIFIERINGAR
SS-EN ISO 9001 Ladda ner
SS-EN ISO 14001 Ladda ner
IATF 16949:2016 Ladda ner
Certificate of Authorization Zebra PartnerConnect Program Ladda ner

DOWNLOADS

Här samlar vi alla våra nerladdningsbara filer.

PRODUKTBLAD
Print & Apply produktöversikt: Ladda ner
Zetra ZT400 Series: Ladda ner
Zetra ZT600 Series: Ladda ner
Arca Linerplus Ladda ner
Arca Evolution 600 Ladda ner
CERTIFIERINGAR
SS-EN ISO 9001 Ladda ner
SS-EN ISO 14001 Ladda ner
Certificate of Authorization Zebra PartnerConnect Program Ladda ner
AFFÄRSVILLKOR
Etikett: SLE10 Ladda ner
Maskin: NL17 Ladda ner

AFFÄRSVILLKOR

För att vi ska kunna bli riktigt fästa vid varandra är bra att känna till våra affärsvillkor. Vi har samlat dem här, så att du enkelt kan ladda ner en egen kopia. Har du några frågor eller funderingar är du såklart varmt välkommen att kontakta oss!

LADDA NER AFFÄRSVILLKOR
Etikett: SLE10 Ladda ner
Maskin: NL17 Ladda ner

JOBBA HOS OSS

Vi gillar att sätta etiketter på allt utom människor. Hos oss på Märkas får du chansen att växa och utvecklas, inte bara som kollega utan också som individ. Skicka gärna in din spontanansökan till oss på career@markasab.com