Select Language

SPRÅK

OFFERT
SERVICE
+46 42 456 79 00

LÖSNINGAR | Print & Apply

UTSKRIFT OCH ETIKETTERING PÅ LÖPANDE BAND

Etikettskrivare, etiketteringsmaskiner, scanners och etikettprogram

Vi gillar att sätta etiketter på det mesta. Med rätt utrustning är det enkelt att göra hållbara utskrifter som fastnar där du vill, utan att du själv hamnar i klistret. Med en streckkodsläsare eller handdator kan du snabbt och enkelt läsa av informationen från dina etiketter.

PRINT & APPLY

Vårt Print & Apply-erbjudande rymmer ett brett sortiment av olika produkter som förenklar din vardag vad gäller etikettering. Hos oss hittar du allt från bordsskrivare som hjälper dig med manuell utskrift av etiketter, till stora och effektiva Inline-system som automatiskt applicerar etiketterna på ett löpande band. De flesta av våra märkningssystem kan integreras i tillverkningslinan eller ställas på eget stativ vid linjen. Vi har även flera användarvänliga mjukvaruprogram som hjälper dig skapa snygga etikettlayouter. Våra kunniga tekniker finns här för att hitta rätt utrustning för dina behov.

Vårt helhetserbjudande med etiketter och färgband i kombination med etikettskrivare, tablets, scanner och etikettprogram tar din märkning till nästa nivå. Och givetvis ger vi dig service och support genom hela processen.

Print & Apply produktöversikt: Ladda ner

 

ETIKETTSKRIVARE

Med en etikettskrivare är det enkelt att skriva ut hållbara etiketter i både papper och syntetmaterial. Vi erbjuder många olika sorters skrivare med en mängd tillval och funktioner som upprullare och peel off. Du väljer också själv om du vill ansluta skrivaren med USB, Ethernet eller vi W-lan. Våra kunniga experter hjälper dig att hitta rätt skrivare, oavsett om du behöver en helt ny modell eller vill få din nuvarande att prestera ännu bättre.

PREMIER SOLUTION PARTNER TILL ZEBRA

Sedan i mitten av 1980-talet har vi arbetat med Zebras etikettskrivare och inlinelösningar. Våra tekniker får kontinuerlig utbildning och certifieras genom både teoretiska och praktiska prov. Det ger oss den breda och djupa kunskap som vi behöver för att kunna tillhandahålla print & apply-lösningar i världsklass. Som en av få certifierade Premier Solutions Partners i Norden lovar vi dig marknadens bästa rådgivning, installation och service av etikettskrivare, komponenter, tillbehör och RFID. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

PRODUKTBLAD ZEBRA

Ladda ner aktuella produktblad från Zebras hemsida.

UNDERHÅLL AV ETIKETTSKRIVARE

PRODUKTBLAD

Zebra etikettskrivare: Ladda ner
Labelmate upprullare och avrulllare för etikettskrivare: Ladda ner
Skyddslådor för etikettskrivare: Ladda ner

 

ETIKETTERINGSMASKINER

Våra etiketteringsmaskiner är tillverkade för Inlinemärkning, det vill säga etikettering och märkning av produkter och emballage under produktion. Genom att använda en Inlineskrivare blir produktionen både mer effektiv och konkurrenskraftig. Du kan snabbt märka upp stora varuvolymer. För dig som vill helautomatisera etiketteringen kan vi dessutom erbjuda etikettskrivare, tablets och scanners som tar din märkning från start till mål. Våra experter hjälper dig att ta fram rätt lösning för ditt företag och bistår vid leverans med utbildning, installation samt löpande service och reparation.

Etikettering har blivit en viktig del av all tillverkning. Vår globala samarbetspartner levererar maskiner med hållbara och flexibla lösningar. Maskinerna är gjorda för att användas i industriella miljöer under hård belastning och fungerar både för enklare och mer svårapplicerade märkningar. Etiketteringsmaskinerna är användarvänliga och går att integrera med flera andra märkningssystem.

För mer information – se våra filmer på vår YouTube kanal >>

PRODUKTBLAD

Arca Linerplus Ladda ner
Arca Evolution 600 Ladda ner

SCANNERS OCH TABLETS

Scanners och handdatorer hjälper dig att snabbt läsa av streckkoder på dina produkter. Med enkel design och användarvänliga funktioner sparar du både tid och pengar. Vi samarbetar med flera olika tillverkare och erbjuder ett brett produktsortiment med såväl enklare streckkodsläsare som mer avancerade scanners för QR-koder och RFID-läsning. Oavsett om du bara behöver läsa av enstaka streckkoder eller vill integrera en i din produktionsmiljö så har vi en lösning för dig.

SMARTA SCANNERS MED ENKEL ANSLUTNING

Våra moderna scanners och handdatorer är enkla att koppla upp mot befintliga produktionssystem och skrivare, antingen via internet eller Bluetooth. Genom att ansluta flera enheter säkerställer du att dina produkter får rätt märkning. Streckkodsscannern läser av etiketten på varje produkt på transportbandet och skickar instruktioner till produktionssystemet. Det leder till att eventuella felaktigheter upptäcks direkt, vilket i sin tur kan förhindra onödiga driftstopp. Du kan också välja att ha en skrivare och en streckkodsscanner i ett fristående system som vi programmerar åt dig.

 

ETIKETTPROGRAM OCH PROGRAMLÖSNINGAR

Vill du effektivisera produktionen och varuflödet ytterligare? Då rekommenderar vi att du investerar i ett etikettprogram som kopplar samman din skrivare och streckkodsscanner med ditt affärssystem. Våra programlösningar är mångsidiga och fungerar tillsammans med flertalet olika system. Ett exempel kan vara att scanner läser av streckkodsetikett som är applicerad på kartong. Streckkodens innehåll skicks till Inline-skrivaren som i sin tur söker etikettdata i er databas. Den aktuella filen skicks tillbaka till skrivaren som sedan skriver ut etikett med specifikt innehåll. Flödet blir smidigt och du slipper använda flera separata maskiner.

ETIKETTPROGRAM FÖR SMÅ OCH STORA SYSTEM

Vi kan hjälpa dig med allt från installation till konfiguration av ditt nya etikettprogram. Våra kunniga tekniker har omfattande erfarenhet och kan bygga smarta och användarvänliga lösningar för både stora och små system. Oavsett om du behöver integrera din utrustning med ett befintligt system, koppla ihop enstaka enheter eller programmera om mjukvaran för ett bättre flöde och funktion så finns vi här för dig. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

BarTender produktbroschyr: Ladda ner

Ladda ner Bartender Software från Bartender hemsida.