Select Language

SPRÅK

OFFERT
SERVICE
+46 42 456 79 00

SEGMENT | AUTOMOTIVE

VÅRA ETIKETTER TAR DIG HELA VÄGEN

Lösningar för dina behov – Certifierade enligt IATF 16949

Inom fordonsindustrin är märkning avgörande för att skapa igenkänning, intyga kvalitet och bevisa att fordonet uppfyller säkerhetskraven. Ett fordon är en premiumprodukt som ofta har betydligt längre livslängd än andra produkter på marknaden och därför blir märkningen särskilt central. Vi är certifierade enligt IATF 16949 och tillverkar etiketter som matchar dina behov och önskemål. Dessutom tillhandahåller vi IMDS, PPAP, Odette till pallflaggor och VDA-etiketter för KLT-backar.

I tillverkningen av bilar, lastbilar och andra fordon är ledtiderna korta och förväntningarna höga. Med tuffa krav och hårda regler är behovet av rätt märkning till rätt produkt en nyckel till framgångsrik försäljning. Vi arbetar med flera stora företag inom fordonsindustrin och har god kännedom om vilka kombinationer av etiketter, färgband, skrivare och appliceringslösningar som matchar ditt och dina kunders behov. Märkas är certifierade enligt IATF 16949 som är ett kvalitetsledningssystem för fordonsindustrin.

SMIDIGA OCH KOSTNADSEFFEKTIVA ETIKETTLÖSNINGAR

Varje fordon ska märkas med flertalet etiketter som under sin livslängd utsätts för yttre påverkan, såsom UV- ljus, varierande temperaturer, kemikalier, fukt och nötning. Fordon kan dessutom innehålla etiketter som främst är informationsbärare och enkelt ska kunna avlägsnas utan att lämna spår. Vi har mer än 30 års erfarenhet som leverantör inom automotive och kunskapen om vilka material som ska användas för att möta behov och krav relaterade till segmentet. Vi tillhandahåller utrustning för utskrift, applicering och identifiering av etiketter som du enkelt integrerar i din produktionskedja. Och behöver du RFID-etiketter kan vi såklart ordna det!

Är du underleverantör inom automotive? Då vet du hur viktiga VDA-etiketterna är för avläsning och hantering av de känsliga fordonsdelarna som fraktas i KLT-backar. Tillsammans med Scania har vi utvecklat VDA-etiketter anpassade efter deras backar. VDA-etiketterna placeras i ett integrerat fack och säkrar identifieringen av leveransen. Vi har alltid VDA-etiketter för olika marknader, tillverkare och standarder i lager. Dessutom erbjuder vi färgband, skrivare och löpande service. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med din order!