Select Language

SPRÅK

OFFERT
SERVICE
+46 340 600 700

SEGMENT | Automotive

LOREM IPSUM DOLOR SIT AHMET ADPISING

Ut wisi enim ad minim veniam nostrud

Consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation. Dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto.
I tillverkningen av bilar, lastbilar och andra fordon är ledtiderna korta och förväntningarna höga. Med tuffa krav och hårda regler är behovet av rätt märkning till rätt produkt en nyckel till framgångsrik försäljning. Vi arbetar med flera stora företag inom fordonsindustrin och har god kännedom om vilka kombinationer av etiketter, färgband, skrivare och appliceringslösningar som matchar ditt och dina kunders behov. Märkas är certifierade enligt IATF 16949 som är ett kvalitetsledningssystem för fordonsindustrin.

SMIDIGA OCH KOSTNADSEFFEKTIVA ETIKETTLÖSNINGAR

Varje fordon ska märkas med flertalet etiketter som under sin livslängd utsätts för yttre påverkan, såsom UV- ljus, varierande temperaturer, kemikalier, fukt och nötning. Fordon kan dessutom innehålla etiketter som främst är informationsbärare och enkelt ska kunna avlägsnas utan att lämna spår. Vi har mer än 30 års erfarenhet som leverantör inom automotive och kunskapen om vilka material som ska användas för att möta behov och krav relaterade till segmentet. Vi tillhandahåller utrustning för utskrift, applicering och identifiering av etiketter som du enkelt integrerar i din produktionskedja. Och behöver du RFID-etiketter kan vi såklart ordna det!

Är du underleverantör inom automotive? Då vet du hur viktiga VDA-etiketterna är för avläsning och hantering av de känsliga fordonsdelarna som fraktas i KLT-backar. Tillsammans med Scania har vi utvecklat VDA-etiketter anpassade efter deras backar. VDA-etiketterna placeras i ett integrerat fack och säkrar identifieringen av leveransen. Vi har alltid VDA-etiketter för olika marknader, tillverkare och standarder i lager. Dessutom erbjuder vi färgband, skrivare och löpande service. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med din order!