Select Language

SPRÅK

OFFERT
SERVICE
+46 42 456 79 00

SEGMENT | CONSUMER & RETAIL

RÄTTEN ATT MÄRKAS

Hållbara etikettlösningar för alla dina produkter

Ge din produkt märkningen den förtjänar! Våra etikettlösningar hjälper dig att stärka ditt varumärke och skapa igenkänning, samtidigt som de skyddar din design mot förfalskningar och piratkopior.

Funktionell design och ett säljande yttre är A och O för att lyckas inom konsument- och retailsegmentet. Med hjälp av etiketter kan du både sprida information och intyga äkthet utan att konkurrera med designen. Dessutom fungerar etiketten ofta som en garant på obruten förpackning. Vår produktion erbjuder många lösningar för att möta dina behov och tillsammans finner vi rätt lösning. Med vårt strukturerade arbetssätt har vi kunnat effektivisera våra processer och nått en lägre totalkostnad vid produktion.

ETIKETTER OCH UTRUSTNING SOM SKAPAR AFFÄRER

Vi jobbar med både internationella koncerner och start-ups inom konsument- och retailsegmentet och vet att du behöver en leverantör som brinner precis lika mycket för din produkt som du gör. Vi möter dina behov med stort engagemang och kan hjälpa dig med allt från enstaka beställningar till kompletta system. Vi kan det mesta om olika material, adhesiv, streckkoder och scanning. Givetvis finns vår support tillgänglig närhelst du känner att du behöver lite extra stöd.