Select Language

SPRÅK

OFFERT
SERVICE
+46 42 456 79 00

SEGMENT | Food

MÄRKBAR FÖRSÄLJNINGSÖKNING

Våra etikettlösningar ger mersmak

Livsmedelsindustrin är ett segment där märkningen verkligen får lov att ta sin rättmätiga plats. Etiketten stärker varumärket samtidigt som kunden får information om pris, bäst före-datum och ingredienser.

Det finns många aktörer i livsmedelsindustrin och det är viktigt att märkas. Från jord till bord ska varan hanteras varsamt för att inte tappa i vare sig kvalitet eller utseende. Konsumenterna är medvetna och förväntar sig förpackningar med nytillverkade och hållbara produkter, vars ursprung gärna ska framgå. Etiketten har helt enkelt blivit en helt avgörande del av produkten. Det vet vi, för vi jobbar både med lokala aktörer och stora matvarukedjor. Det gäller att vara lyhörd – lösningarna ska vara både tilltalande och tåliga.

ETIKETTER FÖR ALLA TYPER AV LIVSMEDEL

Vi har etikettlösningar för hela din tillverkningskedja. Med våra skrivare, etiketteringsmaskiner, scanners och program integrerar du enkelt märkningen direkt i produktionsprocessen. Vi hjälper dig hitta rätt material, adhesiv och färgband för att skapa etiketter som fäster på svåra ytor och tål ovarsam hantering. Som din samarbetspartner och etikettleverantör hittar vi rätt lösning för dina behov och önskemål.