Select Language

SPRÅK

OFFERT
SERVICE
+46 42 456 79 00

SEGMENT | Healthcare

ETT SEGMENT SOM KRÄVER BÅDE VETT OCH ETIKETT

Våra etikettlösningar är lika trygga som dina produkter

Inom Healthcaresegmentet är märkningen viktig för att skapa tydlighet och trygghet. Vi har lång erfarenhet av att skapa etiketter som både bringar igenkänning och förmedlar ditt budskap, så att varje användare kan ta till sig information och instruktioner.

Healthcare är ett segment som kräver särskild kunskap om säkerhet, standarder och lagkrav. Märkningen är central för användningen av produkten och förmedlar både information och instruktioner. Efter många år i branschen vet vi att varje enskild användare har olika förutsättningar för att ta till sig information och därför har vi alltid människan i fokus när vi skapar nya, säkra etikettlösningar.

TRYGGHET, SÄKERHET OCH TYDLIGHET

Vårt erbjudande omfattar dels etiketter med säkerhetslösningar som hjälper till att säkra identifiering, datummärkning och spårbarhet, dels komplexa flersidesetiketter med baksidespaginering. Vi har flera smarta och användarvänliga program med funktioner som låter dig designa, skriva ut och fästa dina egna etiketter på produkterna. Du väljer själv hur avancerad din lösning ska vara, vi har allt från små etikettskrivare till kompletta, integrerade inline-system. För att öka driftsäkerheten i din produktion erbjuder vi också ett förmånligt serviceavtal som garanterar service och reparation med kort varsel. Hör av dig till oss så berättar vi mer!