Select Language

SPRÅK

OFFERT
SERVICE
+46 42 456 79 00

SEGMENT | LOGISTICS & E-COMMERCE

INTELLIGENTA ETIKETTLÖSNINGAR SOM SÄKRAR HELA KEDJAN

Spåra godset från lager till leverans

Logistikbranschen utvecklas snabbt med ny teknik och automatiserade lösningar. Beställarnas förväntningar på snabba och smidiga leveranser blir allt högre och det gäller att hitta system som underlättar från beställning till distribution. Våra logistiklösningar hjälper till att förenkla och effektivisera ert flöde.

Nuförtiden ska det gå undan från att kunden gör sin beställning till dess att paketet levereras. Logistikbranschen står inför stora utmaningar för att effektivisera flöden, säkra spårning av paket och samtidigt hålla nere leveranskostnader. RFID är en av våra effektiva och populära metoder för att spåra flödet från råmaterial till färdig produkt. Våra smarta etikettlösningar integrerar skrivare, etiketteringsmaskiner och scanners med ditt affärssystem. Utskrift, applicering och identifiering sker med automatik, vilket sparar både tid och pengar för dig som logistiker.

RÄTT MÄRKNING TILL RÄTT FÖRPACKNING

Vi vet hur viktigt det är med en driftsäker etikettlösning. Våra experter har den tekniska förståelsen och kompetensen som krävs för att skapa kombinationer av etiketter, skrivare och färgband som gör din leverans godkänd direkt. Dessutom kan vi både ta fram nya, smarta helhetslösningar inom Print & Apply och komplettera din nuvarande utrustning så att den levererar etiketter med rätt innehåll och layout för ändamålet. Och skulle du fastna finns vårt kunniga serviceteam bara ett telefonsamtal bort.

HELHETSLÖSNING FÖR BRING

Vi levererar en helhetslösning med RFID-etiketter, skrivare och etiketthållare till Bring i Norge. Med vår lösning blir det enkelt att spåra paketet från lager till leverans i brevlåda eller hos ombud. Läs mer och gör din beställning här >>